Ana Sayfa İNDEKS 1001 Airport Mall 1001 Group ikinci AVM’yi Girne’de açıyor

1001 Group ikinci AVM’yi Girne’de açıyor

1001 Group, Lefkoşa’da geçtiğimiz yıl açılan 1001 Airport Mall’ün başarısından sonra ikinci AVM’yi Girne’nin merkezinde açıyor. Girne Park Mini Mall, 2 Eylül 2016’da kapılarını açacak.

AVMDergi.com
Geçtiğimiz yıl Kıbrıs’ın ilk AVM’sini Lefkoşa’da açan 1001 Group, ikinci AVM’yi Girne’nin merkezinde açıyor. Türkiye ve KKTC’li perakendecilerin 1001 Airport Mall’ün ikinci etabının kiralamaya açılmasını dört gözle beklerken, yatırımcı grup Girne’nin ilk AVM’sini açacaklarını duyurdu. Girne’nin en merkezi noktasında yer alacak Girne Park Mini Mall, aynı zamanda KKTC’nin ilk karma kullanımlı projesi olacak. Girne Park Mini Mall, 2 Eylül 2016’da kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Girne Park Mini Mall, 21 lüks daire, 3 adet dublex penthouse’un yer aldığı residence’a ek olarak 25 adet mağaza, 3 kafe/restoran ve ofis seçenekleri ile şehrin merkezinde bir yaşam merkezi sunacak. Girne’nin ilk AVM’si, yaklaşık 20 yıldır alışveriş merkezleri ile turizm ve otelcilik sektöründeki faaliyetleri ile tanınan Martı Management tarafından yönetilecek.

Kıbrıs’ın incisi Girne’de yükselecek Girne Park Mini Mall, sıra dışı mimarisiyle de dikkat çekecek. Proje, Halsons ve 1001 Group iş birliğiyle hayata geçecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz