Ana Sayfa Gündem ‘2017, Teknosa için büyüme ve yatırım yılı’

‘2017, Teknosa için büyüme ve yatırım yılı’

TeknoSA’nın iftar programı, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu ve TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan’ın ev sahipliğinde ve iş ortaklarının katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. 700’ün üzerinde davetlinin katıldığı yemekte konuşan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, bu yıl için aynı mağazalarda çift haneli büyüme hedefini paylaşarak, “Müşterilerimize daha yakın olmak, yaşattığımız deneyimi kesintisiz ve daha mükemmel hale getirmek için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Sabancı Holding iştiraklerinden, Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lider markası TeknoSA, geleneksel iftar programını Haliç Kongre Merkezi’nde iş ortaklarının katılımıyla gerçekleştirdi. Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu ve TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa 700’ün üzerinde davetli katıldı.

Programda konuşan Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu, TeknoSA’nın 2016 yılı boyunca değer yaratmayı sürdürdüğünün altını çizerek, yıl genelinde benzer mağazalarda büyümeyi yakalarken, 2016’nın son çeyreğini de karlılık ile kapattığını belirtti. Köseoğlu, “2017’de ülkemizde reel büyümenin geçen yıla göre artmasını ve yüzde 3,5 seviyesinde olmasını bekliyoruz. Yıl sonu için aynı mağazalarda nominal büyümeye paralel, çift haneli büyüme hedefi koyduk. İlk 5 ayı hedeflerimiz çerçevesinde tamamladık. Önümüzde birlikte çok daha yüksek performans gösterebileceğimiz aylar var. Müşterilerimize daha yakın olmak, yaşattığımız deneyimi daha mükemmel hale getirmek için yatırımlarımıza da hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

TeknoSA’nın kurulduğu günden bu yana tüketicinin ihtiyaç ve davranış şekillerine uygun kanal modelini en iyi uygulayan teknoloji perakendecisi olduğunu söyleyen TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan ise bugün, çoklu kanalda da öncü şirket olarak iş ortakları ile birlikte, hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Gürcan, “Teknolojide tek çözüm noktası olma yolunda yatırımlarımız sürüyor. Teknosacell mobil hattımız, Dr. Teknolog gibi sektörde fark yaratan hizmetlerimizle müşteri deneyiminde çıtayı giderek yükseltiyoruz. Bayi kanalındaki güçlü markamız İklimSA, rekor büyümelerle bize güç katıyor. Bu noktada hem TeknoSA ve İklimSA ekiplerine hem de bizimle masa arkadaşı gibi çalışan iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz