Ana Sayfa AVM Kayseri Park’ta ramazan bir başka

Kayseri Park’ta ramazan bir başka

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu ramazan ayında da yine ziyaretçilerini ağırlamaya ve keyifli alışverişler yaşatmaya devam ediyor. Ramazan ayı sebebiyle saat 11.00’de ziyaretçilerine kapılarını açan Kayseri Park, saat 23.00’a kadar alışveriş ve eğlence keyfini uzatıyor.

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, geleneksel ramazanları yaşamak isteyen ziyaretçileri için, Almila Mobilya iş birliği ile iftar öncesi ve iftar sonrası dopdolu bir program hazırladı. Kayseri Park, iftar öncesi Hikmet Anıl Öztekin, Jonklör Kerem Eser, Jonklör Şener Kaya & Büşra Sultan Kaya, Balkan Şampiyonu İllizyonist Yılmaz Çelik ve Kahraman Tazeoğlu gibi birbirinden ünlü isimleri ziyaretçileriyle buluşturuyor.

Ramazan ayı boyunca her salı ve perşembe günleri iftar sonrası hazırlanan tiyatro gösterileri, Karagöz-Hacivat, sihirbaz show ve birbirinden eğlenceli gösteriler Kayseri Park’a gelenlerin keyfine keyif katacak. Ayrıca ramazan ayı boyunca her Cuma saat 21.30’da semazen gösterisi yapılacak.

Mavi Yelken Kreş iş birliği ile hazırlanan atölye çalışmaları da Ramazan ayı boyunca hafta içi günlerde 16.00-18.00 saatleri arasında “Akıl Oyunları”, “Ebru Atölyesi”, “Animasyon ve Yarışmalar”dan oluşan etkinlik programı ile miniklere keyifli anlar yaşatacak.

Kayseri Park AVM, illüzyonist ve jonglör Kerem Eser’i çocuklarla buluşturuyor
TRT Çocuk ekranlarında yaptığı “Paytak Show” programı ile 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan jonglör Kerem Eser, 18 Haziran Cumartesi günü 16.00 ve 21.00 saatlerinde Kayseri Park AVM’de çocuklarla buluşacak.

Yazar Hikmet Anıl Öztekin Kayseri Park AVM’de
Hikmet Anıl Öztekin, Kayserili sevenleriyle Kayseri Park AVM’de imza gününde buluşuyor. En çok satan şiir kitapları arasında bulunan “Eyvallah” isimli kitabın yazarı Hikmet Anıl Öztekin, 19 Haziran Pazar günü saat 17.00’da Kayseri Park’ta düzenlenecek imza gününde okurlarıyla buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz